Uw vernieuwing begint bij elektricien Cenens !

BC Elektro - Laakdal - NieuwbouwLaat efficiënt elektriciteit leggen in uw nieuwbouw woning

Heeft u tijd en handen te kort om uw nieuwbouwproject in goede banen te leiden? Wenst u een professionele partner die voor duurzame en degelijke elektriciteit zorgt? Ga dan in zee met elektricien Cenens!

Vakman Cenens kan uw elektriciteit leggen in de ruime regio Laakdal. Hij neemt met plezier uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. U kunt steeds rekenen op zijn professioneel advies, want als specialist blijft hij continu op de hoogte van de duurzaamste oplossingen. Hij zorgt met gemak voor een gepersonaliseerd domoticasysteem, maar ook home control behoort tot zijn mogelijkheden. Via een samenwerkingsverband tussen verschillende merken wordt het mogelijk om diverse producten te bedienen op één afstandsbediening. Zo controleertu zelf uw verbruik op een comfortabele manier!

Zorgvuldige afwerking.

Bij de aanleg van uw elektriciteit gaat Cenens altijd netjes en precies te werk. Zo heeft u achteraf geen extra poetswerk. Dankzij zijn kwalitatief gereedschap kunt u steeds rekenen op een uitmuntende afwerking naar wens.
Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op voor bijkomende informatie!

Contact

BC Elektro

         Rozenstraat 48           2430  -   Laakdal           België
Tel : +32 13 30 74 47           Gsm : +32 479 42 53 95           bc-elektro@hotmail.be           BTW BE 0837 459 297